Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 12:04 - Имигрант=Терорист?
Автор: kidt Категория: Новини   
Прочетен: 178 Коментари: 0 Гласове:
1



След случилото се вчера в Белгия, отново се засилват питанията, дали тази вълна от атентати има връзка с увеличаващия се поток имигранти в Европа.
Дали всеки имигрант е терорист? Не, не е.
Дали това обаче означава, че трябва да приемаме всички тези, емигрирали от къде ли не, с отворени обятия? Не, не трябва.
Причините са много.
Първо, защо като бягаш от насилие и несгоди в собствената си страна не използваш легалните канали за преминаване на границата? Как все така се случва, че тези хора са си взели телефони, таблети и подобни, но някак си са забравили да си вземат документите? След като подхождаш като престъпник, си е напълно нормално да гледат на теб като на такъв.
Второ, когато на един човек му се случи нещастие, изгори му къщата например, той не отива през девет планини в десета, за да чака да му се построи нова, а отива при роднини, някъде наблизко, докато се оправят нещата. Какво правят тези емигранти далеч от родините си? Защо са се засилили към земя, която е много далече и към култура, която не приемат? Тук дори не говоря за престъпници и терористи, а за 99% от прииждащите, които след като достигнат крайната си цел ще се капсулират и ще си живеят в тяхната си общност според порядките в Афганистан, Иран, Пакистан и т.н.
Трето, няма сигурен начин да се провери миналото на всички пристигащи. Трябва да си някакъв международен престъпник, за да те има в базата данни на Интерпол например, но ако си извършил 5 изнасилвания в Сирия, надали в България ще могат да разберат за това. Да не говорим, че за мюсюлманите (дори и умерените такива) да изнасилиш християнка не е особено тежко престъпление.
Четвърто, дори и 0,1 % от пристигащите да са терористи, това прави 1000 на милион имигранти. С други думи - напълно достатъчно, за да направят доста зулуми. Картата по долу показва, колко лесно би било тези 1000 да убедят достатъчното налични в Белгия, Франция, Великобритания, Холандия, Австрия и др., че е добре да се наложи "правилния" начин на живот.
image

Та така де - предпочитам да приема равенството "нелегален имигрант=терорист" за вярно.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kidt
Категория: Други
Прочетен: 5336
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930